Skip to main content
Συλλυπητήριο Μήνυμα

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σάμης εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον χαμό του δημοτικού υπαλλήλου ορισμένου χρόνου, Βασίλη Σταμούλη. Ο αδόκητος χαμός του αγαπητού σε όλους μας Βασίλη βύθισε στο πένθος όλη την οικογένεια του Δήμου. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του και τους ευχόμαστε κουράγιο.    


Γραφείο Τύπου Δήμου Σάμης 
 

Συλλυπητήριο Μήνυμα

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σάμης εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια της μητέρας του Αναπληρωτή Δημάρχου και Αντιδημάρχου Προγραμματισμού, Σχεδιασμού και Συντονισμού του Δήμου Σάμης, Στέλιου Σπαθή. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της.


Γραφείο Τύπου Δήμου Σάμης

Συλλυπητήριο Μήνυμα

Έφυγε από τη ζωή ο συντοπίτης μας, Χαράλαμπος Τζανετάτος, άνθρωπος με σημαντική και πολυσχιδή δράση. Δώρισε στην περιοχή μας μεταξύ άλλων και τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Δημητρίου και Λουκίας Τζανετάτου (Γηροκομείο).

Ο Δήμος Σάμης εκφράζει στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος τα θερμά συλλυπητήρια του.

Θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας.


Γραφείο Τύπου Δήμου Σάμης 
 

Συλλυπητήριο μήνυμα

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σάμης εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια του πατέρα του Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου Σάμης, Αντώνη Καλλιβωκά.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.


Γραφείο Τύπου Δήμου Σάμης 
 

Συλλυπητήριο Μήνυμα

Ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι του Δήμου Σάμης εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για την απώλεια του Νίκου Φραντζή στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος. Είχε υπηρετήσει και στο Δήμο Σάμης αφήνοντας το αποτύπωμά του στην οργάνωση και ανάπτυξη του Δήμου μας. 


Γραφείο Τύπου Δήμου Σάμης 

Συλλυπητήριο Μήνυμα

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σάμης εκφράζουν τη θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους για τον απροσδόκητο χαμό δύο νέων ανθρώπων.

Ο  χαμός τους ήλθε σε όλους μας σαν κεραυνός εν αιθρία. Τα λόγια είναι φτωχά αυτές τις δύσκολες ώρες. Όταν τα νιάτα χάνονται το δράμα των δικών τους γίνεται οδύνη για όλους μας. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι να μοιραστούμε μαζί με τις οικογένειες και τους οικείους τους τον αβάσταχτο πόνο της απώλειας.

Από καρδιάς συλλυπητήρια. Συμπαραστεκόμαστε στο πένθος σας αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Ακύρωση Εκδήλωσης

Λόγω του τραγικού δυστυχήματος που κόστισε τη ζωή δύο συνανθρώπων μας σας ενημερώνουμε πως δεν θα πραγματοποιηθεί η αυριανή (Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022) εκδήλωση παρουσίασης μπάσκετ με αμαξίδιο και επιτραπέζιας αντισφαίρισης Α.μεΑ. στο Γυμνάσιο/Λύκειο Σάμης.


Η Εντεταλμένη Σύμβουλος
Αμαλία Αλυσανδράτου
 

Συλλυπητήριο μήνυμα

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σάμης εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια της μητέρας του Αντιπροέδρου του Δημοτικού μας Συμβουλίου, Πολυχρόνη Δενδρινού. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της.

 


Γραφείο Τύπου Δήμου Σάμης
 

Ολοκλήρωση δράσης για τη Παγκόσμια Ημέρας Μητέρας

Στον Δήμο Σάμης ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση για τη Γιορτή της Μητέρας.

giorti-miteras-sami-2022-2Την εκδήλωση προλόγισε η Αριστέα Αμίτση, Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας Δήμου Σάμης και στη συνέχεια οι Κοινωνικές Λειτουργοί του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Σάμης Ανδρονίκη Βρεττού και Γεωργία Στεφανοπούλο

Γιορτή της Μητέρας στον Δήμο Σάμης

mitera-klimtΤην Κυριακή, 8 Μαΐου 2022, ο Δήμος Σάμης γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας στον χώρο του Γυμνασίου- Λυκείου Σάμης στις 11:30 το πρωί.

Καλούμε εσάς και τα παιδιά σας να φέρετε τα είδη ζωγραφικής σας και να βρεθούμε σε μια συνάντηση γιορτή, όπου θα ζωγραφίσουμε, θα συζητήσουμε και θα γιορτάσουμε την μητρότητα!

Συλλυπητήριο Μήνυμα για την απώλεια του Θεοτόκη Καβαλλιεράτου

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σάμης εκφράζουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια για την απώλεια του Θεοτόκη Καβαλλιεράτου.

Ήταν ένας ευαισθητοποιημένος πολίτης, με  συμμετοχή στην τοπική αυτοδιοίκηση, αγαπημένος φίλος και συντοπίτης.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά και τους οικείους του.

 


Γραφείο Τύπου Δήμου Σάμης
 

Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά

Ο Δήμαρχος και το Δ.Σ. του Δήμου Σάμης με θλίψη αποχαιρετούν τη Φώφη Γεννηματά, που με την παρουσία της στην πολιτική ζωή της χώρας και τη μάχη που έδωσε για την υγεία της, δίδαξε πολιτικό ήθος και αξιοπρέπεια. 

Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη

Όλη η Ελλάδα θρηνεί για έναν μεγάλο Έλληνα, για έναν άνθρωπο που συνδέθηκε με τις σημαντικότερες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της χώρας μας, έναν αστείρευτο μουσικοσυνθέτη, έναν ακούραστο αγωνιστή. 

Ευχές για καλή ανάρρωση

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο ευχόμαστε ολόψυχα καλή και γρήγορη ανάρρωση στον αγαπητό φίλο, συνάδελφο και συμπολίτη Γιώργο Αποστολάτο

Σύντομα να έχει αίσιο τέλος η περιπέτεια της υγείας του και να επανέλθει υγιής και ενεργός κοντά μας. 


Γραφείο Τύπου Δήμου Σάμης
 

Ο Δήμος Σάμης για την απώλεια του Γεράσιμου Φλαμιάτου

Ο Δήμος Σάμης εκφράζει την ευγνωμοσύνη του προς τον Γεράσιμο Φλαμιάτο για την προσφορά του και τα θερμά συλλυπητήρια του προς την οικογένειά του.


Γραφείο Τύπου Δήμου Σάμης

Subscribe to ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ