Skip to main content
Συμμετοχή του Δήμου Σάμης στο Forum του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού

Ο Δήμος Σάμης μαζί με άλλους 40 δήμους από όλη την Ελλάδα συμμετείχε στο 2ο Forum του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 23 – 24 Ιανουαρίου με τίτλο «Ο Δεκάλογος Σωτηρίας των Δασών μας – Η επόμενη μέρα» στην Αργυρούπολη. 

Υπόμνημα του Δημάρχου Σάμης στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ, με χαρά σας καλωσορίζουμε στην περιοχή μας και με αυτή την ευκαιρία θα θέλαμε να σας θέσουμε υπ’ όψιν ορισμένα μόνο από τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τον δήμο μας, τους δημότες, τους κατοίκους και επισκέπτες της Σάμης. 

Συνάντηση Δημάρχου Σάμης με τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής

Επίσκεψη στο Δημαρχείο της Αγίας Ευφημίας πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Φεβρουαρίου ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ.  Μανώλης Κουτουλάκης. 

Προσωρινή διακοπή λειτουργίας σχολικών μονάδων

Απόφαση Δημάρχου: προσωρινή διακοπή της δια ζώσης λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων Προσχολικής, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σάμης, την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022, λόγω πολύ χαμηλών θερμοκρασιών και παγετού.

 


Ο Δήμαρχος Γεράσιμος Μονιάς - Νέτης

Ανακοίνωση Δημάρχου Σάμης

Συνδημότισσες και Συνδημότες,

Ο Δήμος Σάμης από την ίδρυσή του παρουσιάζει έντονα προβλήματα υποστελέχωσης, υποδομών, ανάγκες έργων μικρών και μεγάλων σε όλους τους τομείς, δικαστικές εκκρεμότητες, παθογένειες κ.τ.λ.

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα από τον Δήμαρχο Σάμης
Δήμος Σάμης Μήνυμα Δημάρχου (002).jpg

«Κάθε Νέα Χρονιά είναι ένα Καινούριο Κεφάλαιο Ζωής,
 που περιμένει να γραφτεί…
Εύχομαι το 2022 να γεμίσει τις νέες αυτές σελίδες

Συγχαρητήρια και ευχές για τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων από τον Δήμαρχο Σάμης

Με αφορμή την δημοσίευση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ την Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021, θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να συγχαρώ όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του δήμου μας για την επιτυχία τους στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις και την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η επιτυχία αυτή αποτελεί προϊόν μιας πολυετούς και επίπονης προσπάθειας και σηματοδοτεί μια νέα αρχή προσωπικής, πνευματικής αλλά και επαγγελματικής εξέλιξης. 

Ευχές για καλή ανάρρωση

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο ευχόμαστε ολόψυχα καλή και γρήγορη ανάρρωση στον αγαπητό φίλο, συνάδελφο και συμπολίτη Γιώργο Αποστολάτο

Σύντομα να έχει αίσιο τέλος η περιπέτεια της υγείας του και να επανέλθει υγιής και ενεργός κοντά μας. 


Γραφείο Τύπου Δήμου Σάμης
 

Συνάντηση Δημάρχου Σάμης με τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής

Επίσκεψη στο Δημαρχείο Σάμης πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης 8 Ιουλίου ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ.  Μανώλης Κουτουλάκης. 

Επίσκεψη της Σοφίας Σακοράφα στον Δήμο Σάμης
/sakorafa-1

Επίσκεψη στο Δημαρχείο Σάμης πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής 14 Μαΐου η Αντιπρόεδρος της Βουλής, Βουλευτής του "ΜΕΡΑ25" και Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, κα Σοφία Σακοράφα με αφορμή και την παρουσία της στα Βεργώτεια 2021. Εκεί, την υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος Σάμης, κ. Γεράσιμος Μονιάς Νέτης και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κα. Αριστέα Αμίτση. Την κα. Σακοράφα συνόδευαν οι συνεργάτες της κ.

Καθαρισμός ιδιωτικών οικοπέδων και ακάλυπτων χώρων

Ο Δήμος Σάμης, ενόψει και της θερινής περιόδου, καλεί τους ιδιοκτήτες οικοπέδων και λοιπών ακάλυπτων χώρων, τα οποία βρίσκονται εντός των ορίων του, όπως προβούν στον καθαρισμό τους, απομακρύνοντας τόσο τα χόρτα όσο και οποιαδήποτε άλλα άχρηστα υλικά, πρωτίστως για την αποφυγή εκδήλωσης πυρκαγιάς.

Η υποχρέωση καθαρισμού των οικοπέδων προκύπτει από:

Ενημέρωση για τις συναντήσεις του Δημάρχου Σάμης με Πολιτικούς και Υπηρεσιακούς Παράγοντες

Επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Σάμης το διήμερο 21-22 Απριλίου 2021.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν θέματα που αφορούν στην χρηματοδότηση του Δήμου για την αποκατάσταση των συνεπειών του μεσογειακού κυκλώνα Ιανού αλλά και τα προβλήματα που προκύπτουν στους διασπασμένους δήμους.

Αρχικά πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Πλακιωτάκη ο οποίος ξεκίνησε τη διαδικασία χρηματοδότησης του Δήμου με 970.000 ευρώ για το λιμάνι της Αγίας Ευφημίας.

Subscribe to ΔΗΜΑΡΧΟΣ