Skip to main content
Κουτάβια για υιοθεσία

Τα  εικονιζόμενα κουτάβια βρέθηκαν και φιλοξενούνται προσωρινά από ένα ζευγάρι ηλικιωμένων μαζί με τη μητέρα τους. Η μητέρα τους σύντομα θα στειρωθεί και θα δοθεί και αυτή για υιοθεσία. Τα μικρά είναι περίπου 2 μηνών και αναμένεται να γίνουν περίπου 20-25 κιλά. Είναι πέντε θηλυκά και ένα αρσενικό. Έχουν εξεταστεί από κτηνίατρο, τους έχει γίνει αποπαρασίτωση και το πρώτο τους εμβόλιο. Αναζητούν ένα παντοτινό σπιτικό.

Κουτάβι προς υιοθεσία
koutavaki18apr.jpg

Το  εικονιζόμενο κουτάβι, το οποίο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στο Φισκάρδο από εθελοντές του Δήμου Σάμης, είναι περίπου 3  μηνών, αναμένεται να γίνει μεγάλου μεγέθους και αναζητεί ένα παντοτινό σπιτικό. Εάν κάποιος ενδιαφέρεται να υιοθετήσει το κουταβάκι μπορεί να επικοινωνήσει με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, Θεμιστοκλή Δευτεραίο στο τηλέφωνο 6993498652 ή με τον Δήμο Σάμης στο 2674360500.

Κουτάβια προς υιοθεσία
σκυλάκια προς υιοθεσία.jpg

 

Τα  εικονιζόμενα κουτάβια βρέθηκαν και φιλοξενούνται προσωρινά από εθελοντή του  Δήμου Σάμης. Αναμένεται να γίνουν μεσαίου μεγέθους (μέχρι 15 κιλά) και αναζητούν ένα παντοτινό σπιτικό.

Ακόμη μία ιστορία υιοθεσίας
σκυλάκι που υιοθετήθηκε.jpg

Το σκυλάκι της φωτογραφίας, που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο και φιλοξενήθηκε από εθελοντή μας για 8 μήνες, σήμερα ταξιδεύει για το καινούριο του σπίτι στην Ολλανδία όπου βρέθηκε ανάδοχη οικογένεια.

Δράση - Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

Ο Δήμος Σάμης θα ήθελε να ευχαριστήσει τις εθελόντριές μας,  Δαμιανού  Πέννυ  και Θεοδοσιάδου Δέσποινα (από την ομάδα Natural and Life) για την όμορφη παρουσίαση που πραγματοποίησαν στο Δημοτικό Σχολείο Σάμης την Παρασκευή 4 Απριλίου στα πλαίσια της Παγκόσμιας ημέρας αδέσποτων ζώων.  

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Εθελοντική ομάδα Προστασίας Περιβάλλοντος Πυλάρου και ιδιαίτερα τον κ. Δίπλα Γεράσιμο για την διάσωση γατούλας στο λιμάνι της Αγίας Ευφημίας. 

Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

Η Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 4 Απριλίου, με σκοπό την ευαισθητοποίηση των κοινωνιών, ώστε να αντιμετωπιστεί η μάστιγα της εγκατάλειψης, της μη στείρωσης και της κακοποίησης τους.

Αδέσποτο σκυλάκι στα Κουλουράτα
adespoto-koulourata.jpg

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί στα Κουλουράτα, κοντά στην ταβέρνα Bello’s Grill House, το εικονιζόμενο σκυλάκι.

Αν κάποιος το αναγνωρίζει ή γνωρίζει σε ποιον ανήκει μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο 2674360517 (Δήμος Σάμης) ή 6993498652 (Θεμιστοκλής Δευτεραίος).

Χάθηκε γατάκι!

Το εικονιζόμενο γατάκι χάθηκε στην περιοχή  Ποταμιανάτα Πυλάρου.

gataki-24jan24.jpg

Ακούει στο όνομα «Πονηρούλης» .Είναι στειρωμένος κ φοβάται παρά πολύ σε σημείο που πανικοβάλλεται και τρέχει να κρυφτεί. Εάν κάποιος το έχει δεί ή γνωρίζει κάτι, παρακαλούμε να έλθει σε επικοινωνία με τα παρακάτω τηλέφωνα.

Χάθηκε σκυλάκι
xathike-skilaki-12jan24.jpg

Το εικονιζόμενο σκυλάκι χάθηκε στην περιοχή  Κακογκύλο  Πλαγιάς  Ερίσου. Ακούει στο όνομα «Νέλος». Εάν κάποιος το έχει δεί ή γνωρίζει κάτι, παρακαλούμε να έρθετε σε επικοινωνία με τα παρακάτω τηλέφωνα.

Σκυλάκια αναζητούν υιοθεσία

Τα σκυλάκια των φωτογραφιών αναζητούν σπίτι. Είναι πολύ φιλικά, παιχνιδιάρικα,  τσιπαρισμένα και εμβολιασμένα.

Στειρώσεις αδέσποτων

Ενημερώνουμε τους Δημότες πως όσοι επιθυμούν μπορούν κατόπιν  ραντεβού με τον κτηνίατρο της περιοχής μας (Τουλάτο Παντελή) να πραγματοποιήσουν στειρώσεις σε αδέσποτα ζώα συντροφιάς δωρεάν. 

Ο Δήμος μπορεί να παρέχει «παγίδα» σε όποιον χρειαστεί για την περισυλλογή των αδέσποτων.

Ενημέρωση για ζώα συντροφιάς

Το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί έντονα στον Δήμο μας η παρουσία αδέσποτων σκυλιών και ιδιαίτερα κουταβιών που εγκαταλείπονται από ορισμένους ανεύθυνους – ασυνείδητους πολίτες.

Αποκορύφωμα το τραγικό συμβάν στην περιοχή του Μύρτου, όπου βρέθηκαν πεταμένα στον γκρεμό δύο κουτάβια σε τσουβάλι, τα οποία διέσωσαν συνάνθρωποί μας.

Αναζήτηση Ιδιοκτήτη - Υιοθεσίας

Το  εικονιζόμενο σκυλάκι βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην περιοχή μετά την Άσσο. Προσωρινά φιλοξενείται από τον κύριο που το βρήκε. Είναι θηλυκό, πολύ φιλικό και χαίρεται πάρα πολύ με τα παιδιά. Είναι εμβολιασμένο, τσιπαρισμένο, έχει γίνει αποπαρασίτωση καθώς και έχει προγραμματιστεί η στείρωση του. Εάν το αναζητά κάποιος ή γνωρίζει κάτι παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Το σκυλάκι αναζητά σπίτι και υιοθεσία. 

Σκυλάκι - αναζήτηση ιδιοκτήτη

Βρέθηκε στα Κουλουράτα, εάν το αναζητά κάποιος ή γνωρίζει κάτι παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. 

skilaki-anazitisi-23nov23.jpg

 

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

  • Δευτεραίος Θεμιστοκλής  6993498652
  • Δήμος Σάμης 2674360512

 


Γραφείο Τύπου Δήμου Σάμης
 

Σκυλάκια αναζητούν φιλοξενία - υιοθεσία

Τα σκυλάκια της φωτογραφίας αναζητούν οικογένεια καθώς η ιδιοκτήτρια απεβίωσε και η κυρία που τα φροντίζει προσωρινά φεύγει. Είναι αδερφάκια, θηλυκά, ήμερα και πολύ αγαπησιάρικα. Βρίσκονται στην περιοχή Λουκάτα.

skilakia-23nov23-1.jpg

Ακόμα αναζητούν σπίτι τα παρακάτω σκυλάκια: 

Subscribe to ΑΔΕΣΠΟΤΑ