Skip to main content

Επίσκεψη Εργασίας της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων στο Δήμο Σάμης

Την Παρασκευή 14 Αυγούστου η περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου πραγματοποίησε επίσκεψη εργασίας με κλιμάκιο στελεχών της περιφέρειας στο Δήμο Σάμης.  

Στην εν λόγω σύσκεψη παραβρέθηκαν οι Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικού Κατερίνα Μοθωναίου, Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας & Ανάπτυξης Σωτήρης Κουρής, Προϊσταμένη Πολιτικής Προστασίας Ελένη Μαύρου και ο Μούτσιος Βασίλης, Ειδικός Σύμβουλος Περιφερειάρχη Ι.Ν. - εκπρόσωπος Τύπου της ΠΙΝ.

Από πλευράς Δήμου Σάμης παραβρέθηκαν εκτός από το Δήμαρχο Μάκη Μονιά, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας & Αθλητισμού Αντώνης Καλλιβωκάς, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Νίκος Ρασσιάς και  ο Γενικός Γραμματέας Πολύδωρος Στελλάτος.

Συζητήθηκαν ζητήματα όπως ο Επετειεακός Εορτασμός της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου, η προετοιμασία για τα Πλημμυρικά φαινόμενα Αγ. Ευφημίας και Καραβομύλου, η Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτηριακών Υποδομών του Δήμου, η Επικαιροποίηση Μελετών, οι Κοινοτικοί Δρόμοι, ο Εξηλεκτρισμός Αγροτικών και Κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων και αντικατάσταση υποδομών αμιάντου - μεταξύ άλλων.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε για την εντονότατη υποστελέχωση που αντιμετωπίζει ο Δήμος Σάμης και την αναγκαιότητα εύρεσης λύσεων.

 


Γραφείο Τύπου Δήμου Σάμης

Tags